#Bedrijfsvoering

Tweede editie vakblad aannemer in de bus

Een nieuwe editie van het vakblad Aannemer ligt inmiddels bij u in de bus. Hierin onder andere het verhaal over taalbelevingscentrum OBE; een tribune waar een transparante expositieruimte omheen is gebouwd. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Monitoring

Zekerheid over de kwaliteit van buitengevelisolatiesystemen is geen overbodige
luxe. Door kwaliteitszorg te koppelen aan een garantieverzekering, zorgt Stichting Gevelgarantie ervoor dat aannemers dit vakspecialisme risicoloos kunnen uitbesteden.

Bouwkringloop

Van de hele afvalberg die we in Nederland produceren, bestaat 40 procent uit bouwafval. Om die verspilling is er nu een nieuwe aanpak. Daarbij is de inbreng van bouwbedrijven onmisbaar. De eerste Bouwkringloop in Amersfoort is open.

Aannemerloos?

Bouwende denkers en denkende bouwers vragen zich af: hoe opereert de aannemer nu en straks? Stan Roestenberg van projectontwikkelaar Bohemen bouwt zonder hoofdaannemer, uitvoerder en bestek. “Al die ballast hebben we overboord gegooid.”

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.