#Bedrijfsvoering

Vergelijkingsmodule voor kozijnen

(Foto: Toelevering Online)

Toelevering Online heeft een realtime vergelijkingsmodule toegevoegd aan de website. Daarmee is direct te zien wat een bepaald kozijn kost, als het wordt uitgevoerd in een ander profiel of materiaal.

Waar de één een sterke voorkeur heeft voor een bepaald materiaal, baseert de ander zijn keuze vooral op prijs. De vergelijkingsmodule moet de keuze nog eenvoudiger maken. Joris Roelink, initiatiefnemer van Toelevering Online: “Bij het samenstellen van een maatwerk kozijn kiest een aannemer of zzp’er zelf de afmetingen, het type glas en andere eigenschappen. De prijs van dit samengestelde kozijn staat direct in beeld en verandert mee met alle aanpassingen. Sinds kort zie je nu ook in één oogopslag wat datzelfde kozijn kost, uitgevoerd in een ander profiel of materiaal. Zo maken we het voor de koper nog eenvoudiger om bepaalde keuzes af te wegen en het juiste kozijn te kiezen.”

Toelevering Online is een online platform om maatwerk kozijnen samen te stellen en te bestellen. Het biedt kozijnen aan van diverse hout- en kunststofprofielen van Gealan en K-VISION.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.