#Bedrijfsvoering

WerkbonApp verandert naam in OutSmart

WerkbonApp verandert haar naam in OutSmart. In 2011 is het bedrijf WerkbonApp gestart, met als doel werkprocessen in de buitendienst gemakkelijker te maken. Inmiddels voorziet het bedrijf in meerdere disciplines dan alleen een app voor digitale werkbonnen. Daarom de naamswijziging.

Voorheen hield WerkbonApp zich uitsluitend bezig met het declareren van werkbonnen, nu biedt het bedrijf een totaalpakket voor medewerkers in de buitendienst.

Functies

’To outsmart’ betekent letterlijk; iemand te slim af zijn. Dat is dan ook het doel van de service. OutSmart heeft een Fields Service Management Tool ontwikkelt, die zich bezighoudt met digitale werkbonnen, digitaal plannen, CRM & administratie, projectmanagement, urenregistratie en objectbeheer. De app is volledig digitaal en daardoor actueel. Op die manier is voor de binnendienst duidelijk te zien welke medewerker zich waar mee bezig houdt. De communicatie over de status van de werkzaamheden versterkt zo stevig.

De nieuwe website is live.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.