#Bedrijfsvoering

Wie wordt de ‘Duurzame Bouwvrouw 2015’?

In de bouw werkzame vrouwen die duurzaamheid succesvol op de kaart zetten, kunnen nog tot en met 31 mei genomineerd worden voor de titel ‘Duurzame Bouwvrouw 2015’.

De verkiezing ‘Duurzame Bouwvrouw 2015’ vindt dit jaar voor de 2e keer plaats. De wedstrijd is bedoeld als stimulans voor vrouwelijke managers op hun weg naar een vooraanstaande positie. De uiteindelijke winnares heeft uitzonderlijke prestaties geleverd op het gebied van duurzaamheid, zij leidt de business op duurzame wijze naar economisch rendement en vindt daarbij de juiste balans tussen people, planet en profit.

De jury bestaat onder meer uit voorzitter Maxime Verhagen (Bouwend Nederland), Ellen van Acht (winnaar van vorig jaar), Jan Willem van de Groep en Annemarie van Doorn. Zij onderwerpen de dames aan een strenge controle. Dit jaar ontvangt ook aanstormend talent een prijs.

De nominaties worden bekend gemaakt op 16 juni, tijdens het nominatie-event bij VolkerWessels-dochter Dubotechniek in Zaltbommel. De bekendmaking van de winnares vindt plaats tijdens de Dutch Green Building Week in september dit jaar.

Bron: DuurzaamGebouwd

1 reactie op “Wie wordt de ‘Duurzame Bouwvrouw 2015’?

  1. En dan lees ik dat het niet om een echte bouwvrouw gaat, maar om een witte boorden bouwvrouw. Erg flauw.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.