#Bedrijfsvoering

Windturbines op dak voor duurzame energie

Heembouw heeft twee Windtronics windturbines op het dak van het eigen bedrijfspand van Heembouw aan De Lasso Zuid in Roelofarendsveen geplaatst.

Het bedrijf heeft naar eigen zeggen de afgelopen jaren sterk ingezet op het ontwikkelen van kennis en ervaring op het gebied van duurzaam bouwen. De molens zijn er neergezet ‘omdat een beter milieu bij jezelf begint’, aldus het bouwbedrijf.

Deze windturbines kunnen tot maximaal 1500 kWh per jaar produceren en zijn rechtstreeks gekoppeld aan het lichtnet zodat de opgewekte energie direct wordt gebruikt. GE4All Nederland is de leverancier van de Windtronics windturbines, die al functioneren bij zeer lage windsnelheden. Opvallend is hun geringe geluidsproductie. Door de plaatsing van deze turbines kan Heembouw haar klanten vanuit de eigen praktijkervaring adviseren over de toepassing hiervan. Bovendien is het een uiting van de wijze waarop Heembouw actief inzet op duurzaamheid.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.