#Bedrijfsvoering

Wkb: cursussen, webinars, trainingen

Je als bouwbedrijf voorbereiden op de Wkb? Er staan diverse trainingen, cursussen en webinars op het programma de komende tijd. Een inventarisatie.

Bouwprofs

Een team aan experts onder leiding van Erik Schot van PlanGarant houdt binnenkort een online cursus waarin je wordt getraind in alle zaken die je moet weten over de Wkb. En je gaat ook zelf aan de slag met het maken van je eigen Wkb praktijkopdracht die begeleid en getoetst wordt door deze Wkb docenten.

Deze online cursus wordt gegeven door BouwProfs en start op 10 maart. De cursus is te volgen via Teams in 11 online modules van ieder 2,5 uur.

Meer informatie en aanmelden

Bouwend Nederland Academy

In de eendaagse training van Bouwend Nederland leer je in twee blokken van drie uur de belangrijkste aspecten van de Wkb en krijg je inzicht in de gevolgen voor jouw bedrijfsvoering. Er wordt ingezoomd op interne kwaliteitsborging, het aantoonbaar maken van de geleverde kwaliteit: hoe laat je zien dat je bouwwerk aan alle eisen van het Bouwbesluit voldoet en hoe bouw je een opleverdossier op?

Meer informatie en aanmelden

Greenworks Academy

In de Greenworks Academy van Raab Karcher staan regelmatig trainingen over de Wkb op het programma, die momenteel in de vorm van webinars worden gegeven. Er zijn webinars op verschillende datums in februari en juni.

Meer informatie en aanmelden

Envire

Envire is een nieuw online leerplatform voor de bouwsector en gemeenten. Ook daar start op korte termijn een cursus Wkb.

Meer informatie en aanmelden

Nieman

Nieman Raadgevende Ingenieurs biedt een in company training over de Wkb. Die is praktische ingestoken, met een scala aan praktijkvoorbeelden.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over de Wet Kwaliteitsborging? Klik dan hier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.