Partnercontent
#Bedrijfsvoering

Zo genereer je als vakman gemakkelijk online je eigen klussen

Wanneer je als kleine zelfstandige aan het werk bent, is het vaak lastig om aan nieuwe klussen te komen. Je bent overdag bij de klant aan het werk en hebt op dat moment niet de tijd om aandacht te besteden aan het verwerven van nieuwe klussen. Zodra de klus afgerond is, heb je daar pas tijd voor. Maar op dat moment zou je eigenlijk al een nieuwe klus moeten hebben. Een dag niet gewerkt is een dag minder omzet gedraaid. Hoe genereren vakmensen tegenwoordig gemakkelijk online hun klussen? Via Zoofy!

Betrouwbaar

Klussen in en om het huis zullen er altijd blijven. Maar de manier waarop veel particulieren omgaan met het inschakelen van vakmensen, verandert wel. Omdat er regelmatig verhalen over oplichters in de media opduiken, halen mensen tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk een klusjesman in huis om bijvoorbeeld een reparatie te laten uitvoeren. Men wil de zekerheid hebben dat de geselecteerde vakmensen ook echt te vertrouwen zijn en goed werk afleveren. In Zoofy hebben ze een betrouwbare partner op wie ze kunnen rekenen. Het is dus voor zelfstandig werkende vakmensen slim om aansluiting te zoeken bij Zoofy

Zo werkt het

Als zelfstandig ondernemer meld je jezelf aan bij Zoofy. Je doorloopt eerst een keuringsprocedure, want het bedrijf wil graag weten dat ze te maken hebben met een bonafide partij. Daarna kun je met behulp van de app zelf reageren op de aangeboden klussen. Het systeem werkt vergelijkbaar met wat Uber doet voor taxichauffeurs. Je selecteert een klus en geeft in de app aan dat je deze klus wilt uitvoeren. Daarna kom je rechtstreeks in contact met de klant. Ook het factureren kun je vanuit de app regelen, de klant kan daardoor eenvoudig via een tikkie betalen. Simpel toch?

Duidelijke afspraken

Vakmensen die via Zoofy willen gaan werken, doen dat op basis van een duidelijke overeenkomst. Hierin worden de onderlinge rechten en plichten geregeld en staat duidelijk omschreven welke commissie Zoofy ontvangt voor deze dienst. Het uitgangspunt van het systeem is om vraag en aanbod op het gebied van de klussenbranche bijeen te brengen en als betrouwbare schakel tussen beide partijen te brengen. Je bepaalt als ondernemer zelf of je veel of weinig klussen via Zoofy uitvoert. Als je zelf al voldoende werk in een bepaalde week hebt, sla je gewoon een tijdje over. Dagelijks klussen via Zoofy kan natuurlijk ook.

Dit artikel is partnercontent van Zoofy.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.