BouwBeurs Nieuwscafé

Luisteren naar inspirerende verhalen van koplopers in de bouw? In het BouwBeurs Nieuwscafé houdt Frans Reichardt dagelijks live interviews met bouwers die een stapje extra zetten op de thema’s: energieneutraal bouwen, renovatie & transitie, gezonde gebouwen en personeel & veiligheid.

Hoe renoveer je in stappen naar nul op de meter, zonder spijt te krijgen van een eerdere maatregel? Hoe ziet een nieuwbouwwijk in 2030 er uit? Groen bouwen met natuurlijke materialen, hoe doe je dat in de praktijk? Hoe scoor je 9’s en 10’en bij je klanten? En hoe kun je actief sturen op veiligheid en gezondheid binnen je bouwbedrijf?

Bouwers met een eigen verhaal

In het BouwBeurs Nieuwscafé, dat is geprogrammeerd door Aannemervak.nl, ligt de nadruk niet op visioenen en vergezichten, maar geven vooral bouwers met hun eigen verhaal antwoorden op bovenstaande vragen.

De gesprekken worden elke dag tijdens de BouwBeurs – van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari – live gehouden op de beursvloer. In de overgang tussen hal 7 en hal 8. Dus ook jij kunt hier bij zijn!

Aanmelden BouwBeurs Nieuwscafé

Wil je live bij de opnames van het Nieuwscafé aanwezig zijn? Meld je dan hier vrijblijvend aan! Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.