#Bouwplaats

30 maart: Bewust Veilig-dag

Op woensdag 30 maart 2022 organiseren Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland de zesde Bewust Veilig-dag. Het motto van dit jaar: we blijven erop hameren. Want dat blijkt nog steeds nodig.

Gamen

Deelnemende bedrijven organiseren op de dag verschillende activiteiten om veilig werken onder de aandacht te brengen. De organisatie zelf verspreidt een krant over veilig werken en een aantal online games. Met deze games kunnen medewerkers kun ervaring, inzicht en behendigheid testen. Natuurlijk in de hoop dat veilig en gezond werken het hele jaar door hoog op de agenda blijft staan.

Aanmelden

Bedrijven die willen meedoen, kunnen zich aanmelden op bewustveilig.com. De eerste 50 aanmelders krijgen een promotieset en een logovermelding op de site.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.