#Bouwplaats

Achteraf betalen voor kozijnen

Kozijnleverancier Toelevering Online start met betalen achteraf. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

14 dagen na levering

In 2017 startte het bedrijf met een online ontwerptool voor houten kozijnen, inmiddels zijn daar ook kunststof en aluminium kozijnen aan toegevoegd. En vanaf nu kunnen zakelijke klanten 14 dagen na levering van de kozijnen betalen. Ook voor maatwerk is geen aanbetaling nodig. Het voorfinancieren van materialen die pas (veel) later nodig zijn, is daarmee dus voorbij.

Kredietverstrekker

Toelevering Online werkt voor deze mogelijkheid samen met een kredietverstrekker. Deze kredietverstrekker voert op basis van het KvK-nummer een kredietcheck uit, onder meer op basis van betaalgedrag in het verleden. Daarna stelt het bedrijf een kredietbedrag vast tot maximaal € 15.000 exclusief BTW.

Zakelijk Plus

Tot slot biedt Toelevering Online een Zakelijk Plus-abonnement voor klanten. Hieronder vallen behalve het achteraf betalen ook het afleveren op elk gewenst adres, downloaden van werktekeningen zonder logo en diverse kortingsacties. Zakelijk Plus is in 2022 gratis en kost vanaf volgend jaar € 49,- exclusief BTW per jaar.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.