#Bouwplaats

Alleen en in 10 minuten een rolsteiger zetten

Woensdag hebben Arbouw en OnderhoudNL de Altrex MiTOWER onthuld. Dit is de eerste rolsteiger die veilig door 1 persoon in 10 minuten opgebouwd kan worden op werkhoogtes van 4, 5 en 6 meter. De rolsteiger is bovendien zeer compact te transporteren.

Traditionele steigers moeten met minstens 2 personen worden opgebouwd, maar in de praktijk gebeurt dit niet altijd. De platformen van de MiTOWER zijn uitgerust met een uniek ophangmechanisme. Het materiaal kan hieraan tijdelijk worden opgehangen zodat veilige en snelle opbouw met 1 persoon mogelijk is. Onderdelen hoeven niet te worden doorgegeven. De verschillende onderdelen van de MiTOWER zijn bovendien handzaam en licht in gewicht. Ook wanneer er weinig ruimte is voor de opbouw is het nieuwe systeem geschikt. Dankzij stabilisatoren wordt er namelijk 65% minder vloeroppervlak gebruikt dan bij een traditionele smalle rolsteiger.

Bekijk hieronder een video over de nieuwe rolsteiger:

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.