#Bouwplaats

BouwBoxr: online bouwmaterialen bestellen

Bert Jagel, Gerry Teerenstra en Herrold Pronk zijn BouwBoxr begonnen. Door bundeling van het inkoopvolume van haar leden biedt BouwBoxr bouw-, hout- en plaatmateriaal, ijzerwaren en gereedschappen met gemiddeld 5 tot 30 procent voordeel ten opzichte van de marktprijzen.

De initiatiefnemers constateerden tijdens hun werkzaamheden grote prijsverschillen. Deze worden veroorzaakt door de huidige werkwijze van de bouwmaterialenhandel. “Zij hanteren individuele jaarcontracten met verschillende verkoopstaffels en kortingspercentages, waardoor elke bouwer een andere inkoopprijs betaald voor zijn materiaal. Daar komt bij dat de meeste vakmannen niet altijd in de gelegenheid zijn om prijzen te vergelijken voor de scherpste inkoop. Bovendien hebben zij een beperkt inkoopvolume ten opzichte van de grotere bouwbedrijven.”

Met BouwBoxr krijgen mkb bouwbedrijven en zzp’ers prijzen die net zo eerlijk zijn als die voor de regionale en landelijke bouwers, die op basis van volume een afspraak hebben en hierdoor kortingen behalen. BouwBoxr heeft circa 30.000 kwaliteitsartikelen op voorraad en bezorgt deze door heel Nederland. De vakman kan, wanneer het hem uitkomt, door middel van enkele klikken makkelijk zijn materialen bestellen. Online via pc, tablet of smartphone.

1 reactie op “BouwBoxr: online bouwmaterialen bestellen

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.