#Bouwplaats

Bouwcompact details voor op de bouwplaats

Met Bouwcompact presenteert SBRCURnet een nieuwe serie handzame publicaties in A5-formaat. De eerste Bouwcompact is nu uit, en bevat een selectie SBR-Referentiedetails voor nieuwbouw. De Bouwcompact-uitgaven zijn specifiek gericht op bouwers en ontwerpers die onderweg zijn en snel inzicht willen in de juistheid van een ontwerp of de uitvoering daarvan.

De selectie basisdetails voor nieuwbouw in de Bouwcompact uitgave SBR-Referentiedetails voor op de bouwplaats zijn veelgebruikte voorbeelddetails voor woningen en woongebouwen met een structuur van gietbouw, stapelbouw of prefab betonbouw. De details vormen een referentie voor bouwkundige projectdetaillering voor nieuwbouw die moet voldoen aan het huidige Bouwbesluit.

  • Snelle check, voor op de bouwplaats of tijdens externe vergaderingen;
  • Alle opgenomen details voldoen geheel aan het Bouwbesluit;
  • Met achtergrond-informatie en aanbevelingen gericht op de uitvoering

 

Deze Bouwcompact kost 59 euro en is te bestellen bij SBRCURnet, via sbrcurnet.nl/detailsvoordebouwplaats. Later dit jaar volgt de tweede Bouwcompact met als onderwerp duurzaamheid van geokunststoffen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.