#Bouwplaats

BouwLokalen over duurzame inzetbaarheid

Het thema duurzame inzetbaarheid staat centraal in een nieuwe serie BouwLokalen. Die loopt vanaf 3 november. Diverse sprekers delen hun praktijkervaringen.

Gemotiveerde, gezonde, betrokken, betrouwbare en goed opgeleide werknemers presteren het beste, zijn minder ziek en zorgen voor een positieve sfeer en cultuur in het bedrijf. Bovendien bezorgen zij u een goede naam als werkgever, wat weer handig is als de arbeidsmarkt aantrekt. Het klinkt eenvoudig, maar hoe geeft u zo goed mogelijk vorm aan duurzame inzetbaarheid van uw personeel?

De volgende vragen staan centraal:

  • Wat betekent het werken aan duurzame inzetbaarheid voor uw managementvisie?
  • Hoe vergroot u uw medewerkerstevredenheid?
  • Hoe zorgt u voor goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers en kennisoverdracht van de oudere naar de jongere werknemer en andersom?

Aanmelden via de website van BouwLokalen. Ook is er 24 november een webinar over dit onderwerp. Inschrijven daarvoor kan hier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.