#Bouwplaats

Bullduster voor stofvrije werkomgeving

Dustco Benelux introduceert op de aanstaande Bouwbeurs de Bullduster B100-130HF. Dit is een zogenoemde dustcollector die speciaal ontwikkeld is om aan de strenge eisen met betrekking tot een stofvrije en gezonde werk- en verblijfomgeving te voldoen.

Volgens Dustco is het nagenoeg onmogelijk om zonder het gebruik van ruimtereinigers te voldoen aan de regelgeving van 0,075 mg/m3 kwartsstof in de ademzone van een gebruiker. Met de inzet van dustcollectors kunnen volgens de producent stofreducties tot 90 procent worden gerealiseerd, waardoor werknemers in een gezondere omgeving werken, boetes van de Inspectie SZW worden vermeden en bewoners bij renovaties in het te renoveren pand kunnen blijven wonen.

De Bullduster B100-130HF is speciaal bedoeld voor klussenbedrijven. Ter introductie wordt bij aankoop een Stofvrij Renoveren-subsidie teruggestort. Dustco staat op de Bouwbeurs in Hal 4, stand B037.

 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.