#Bouwplaats

CAD & Company gaat BIM-diensten aanbieden

CAD & Company gaat onder de naam CAD & Company Professional Services ondersteunende diensten op het gebied van BIM aanbieden, zoals het maken van maken van BIM Modellen met Autodesk Revit of Scan 2 BIM werkzaamheden.

“In gesprekken met klanten horen wij steeds vaker dat zij projecten uit willen besteden. Er is meer werk dan de eigen organisatie aankan”, zo meldt Rob Oud van Cad & Company in de eigen nieuwsbrief. “Voor een deel van de werkzaamheden is uitbesteden de oplossing. De afgelopen jaren voerden wij al diverse opdrachten voor onze opdrachtgevers uit. Wij hebben besloten om deze werkzaamheden verder te professionaliseren en uit te bouwen.”

Modellen in Revit

Bouwers kunnen vanaf 1 juli bij CAD & Company Professional Services terecht voor onder meer het maken van BIM-modellen (in Autodesk Revit) voor nieuwe projecten of bestaande omgevingen en in kaart brengen van bestaande gebouwen door middel van laserscanning. Ook gaat de nieuwe organisatie BIM-content maken voor fabrikanten.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.