#Bouwplaats

Dakisolatie online berekenen

Wat heb ik precies nodig om bij de (na-)isolatie van een hellend dak tot een optimaal resultaat te komen? Op de website van ISOVER kan sinds kort worden berekend welk en hoeveel materiaal nodig is voor een project.

De gebruiker van de online calculator voor dakisolatie volgt drie stappen. In de eerste stap geeft hij met de hulp van pictogrammen aan van welk type hellend dak sprake is. In stap twee worden de afmetingen van het dak ingevoerd en het aantal dakvlakramen. Extra informatie over de dikten van de isolatielagen en het type Gyproc-plaat vervolledigt deze stap. Het resultaat – een overzichtelijke lijst van materialen – is in stap drie te zien.

Dakisolatie totaaloplossing

ISOVER stelt telkens een totaaloplossing voor, bestaande uit verschillende componenten. De gebruiker komt niet alleen te weten hoeveel pakken isolatiemateriaal hij nodig heeft, maar ook welke bijbehorende accessoires (dampscherm, kleefband, dichtingskit etc.). Wie dat wenst, kan het boodschappenlijstje in de mailbox ontvangen, inclusief technische fiches en een video met plaatsingstips.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.