#Bouwplaats

Dekselvastzetter voor afvalcontainers

Bouwpuin en bouwafval moeten op de juiste manier worden gescheiden en opgeslagen op de bouwlocatie, om vervolgens verantwoord te worden afgevoerd. Engels Logistiek BV levert hiervoor al jaren afvalcontainers. Als aanvullend toebehoren ontwikkelde het bedrijf een slimmigheidje: de dekselvastzetter.

Afvalcontainers en toebehoren voor de bouw zijn bij Engels Logistiek al langer verkrijgbaar. Zo is er de dekselopener: een stalen pedaal waarmee de afvalcontainer met de voet te openen is. Door bovendien een heftruckopname te bevestigen aan het onderstel van de container kan deze eenvoudiger worden verplaatst over moeilijker terrein. Beschikt de heftruck over een kantelfunctie, dan kan de heftruckopname ook worden gebruikt om de afvalcontainer te ledigen. Een container met heftruckopname wordt op de bodem altijd voorzien van versterkingsplaten. Dit voorkomt niet alleen dat de heftruckopname losbreekt, maar versterkt ook het hele chassis van de container.

Dekselvastzetter

Nieuw in het assortiment is de dekselvastzetter. Metalen strips op de afvalcontainer en magneten op het deksel zorgen voor een stevige vergrendeling van het deksel in open toestand tegen de container. Dit voorkomt dat bij het legen het deksel ronddraait en beschadigd raakt. Of dat sterke wind grip krijgt op het deksel.

Alle aanvullende toebehoren op de afvalcontainer kunnen overigens met elkaar worden gecombineerd en zijn uitwisselbaar.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.