#Bouwplaats

Demolition Day: sloopsector opent deuren

Leden van branchevereniging VERAS stellen op Demolition Day – 22 september 2018 – hun sloop- en asbestverwijderingslocaties open om geïntereseerden kennis te laten maken met het slopersvak.

Hoe ziet slopen anno 2018 eruit? Wat gebeurt er met alle materialen die vrijkomen tijdens de sloop? Wat is circulair slopen en welke rol heeft de sloopaannemer in de Circulaire Economie? Hoe is het om te werken in de sloop- en asbestverwijderingsbranche en welke opleidings- en carrièremogelijkheden biedt deze sector? Op Demolition Day is iedereen welkom op de slooplocatie om antwoord te krijgen op deze en vele andere vragen.

Slooplocaties

Op de website van Demolition Day is te zien welke leden van VERAS op 22 september 2018 hun projectlocatie(s) of hun eigen bedrijfslocatie openstellen voor publiek en waar deze locaties zich bevinden. De leden geven ook alvast een voorproefje van wat bezoekers op Demolition Day op hun sloop- of bedrijfslocatie kunt verwachten.

Video Demolition Day

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.