#Bouwplaats

Dura Vermeer communiceert met bewoners via Reno app

Dura Vermeer heeft ter ondersteuning van onderhoud- en renovatieprojecten ‘Reno, jouw persoonlijke APPzichter’ gelanceerd. De app geeft bewoners en corporaties inzicht in de stand van zaken van het project, de woonwensen en belangrijke documentatie.

Bij onderhoud- en renovatieprojecten wordt vaak in bewoonde staat gewerkt. Dat vraagt veel van de bewoners. “Om hen optimaal te kunnen begeleiden, staan hun (veranderende) wensen en behoeftes bij ons centraal en ontwikkelen we continu nieuwe producten en processen om daarop in te spelen”, zegt Tomas Schütz, Hoofd Woningrenovatie Dura Vermeer. Uit onderzoek blijkt dat één van die wensen is, dat ze graag online contact willen. Reno is één van de vele initiatieven op het gebied van deze digitale transformatie.

App

Reno, jouw persoonlijke APPzichter neemt bewoners laagdrempelig en persoonlijk mee in het hele renovatietraject. Aan de hand van drie projectfases – voortraject, de uitvoering en de ingebruikname – voorziet de app hen van informatie die op dat moment belangrijk is. Bovendien bewaart Reno alle belangrijke documenten en data, wat veel onduidelijkheden tijdens het bouwtraject wegneemt. Ook geeft de app bewoners ruimte om vragen te stellen en om persoonlijke keuzes en voorkeuren door te geven.

Gratis klusjesman

Een leuk extraatje voor bewoners is dat zij, door de app te gebruiken, punten verdienen. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor bijvoorbeeld een gratis klusjesman, een blik verf of een nieuwe lamp. Net waar behoefte aan is.

Pilotfase

Reno wordt gelanceerd op projecten in Rotterdam, Amsterdam en Hellevoetsluis. Tijdens deze pilotfase wordt de app verder geoptimaliseerd. Omdat de app in eigen huis is ontwikkeld, kan hij direct aangepast worden aan de behoefte van de klant. Indien de pilot slaagt, gaat Dura Vermeer medio april Reno toepassen op al haar onderhoud- en renovatieprojecten.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.