Partnercontent
#Bouwplaats

Een goed afdekzeil kan het verschil maken

Wanneer je een klus hebt waarbij je niet de mogelijkheid hebt om je materialen binnen op te slaan, zul je een andere oplossing moeten vinden. Je kunt onmogelijk alle materialen één voor één ophalen bij je loods op het moment dat je ze nodig hebt. Het is dan veel handiger om de materialen op pallets te zetten en deze af te dekken met goed, stevig zeil. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je weet welke materialen waar opgeslagen staan. Hiervoor kun je kiezen voor verschillende kleuren afdekzeil.

Je kunt ook je aanhanger gebruiken als tijdelijke opslag

Daarbij is het natuurlijk wel van belang dat je de aanhanger goed kunt afdekken. Door gebruik te maken van bootzeil dat geschikt is voor permanent gebruik in de buitenlucht, kun je er in ieder geval voor zorgen dat de huif goed waterdicht is. Het bootzeil is van geweven bisonyl (polyester) en zal door de speciale behandeling die het heeft gekregen niet verkleuren of scheuren. Je kunt dit bootzeil prima zelf verwerken met een schaar en speciale zeildoek-lijm. Wil je er ringen in maken om de aanhanger goed dicht te kunnen binden? Dan kun je online ook een handstempel en zeilringen bestellen.

Weet wat je waar bewaart

Het bootzeil is heel handig, net als het meer reguliere afdekzeil. Een nadeel kan zijn dat je niet precies weet wat je waar bewaart. Het kost heel veel tijd om iedere keer de aanhanger te openen en te doorzoeken. Een goede oplossing kan dan zijn om een raampje in de huif te maken. Dit raampje maak je van transparant verandazeil. Het samenvoegen van de twee verschillende zeilsoorten is niet zo moeilijk als het lijkt. Het is wel van belang dat je beide soorten zeil de tijd geeft om even “uit te zakken”. Leg vooral het verandazeil even goed uit. Het wordt onder spanning op de rol gedaan om verstuurd te worden en kan daardoor nog krimpen wanneer je het direct gaat gebruiken. Het bootzeil wordt opgevouwen naar je verstuurd en kan dus wat vouwen hebben. Wil je absoluut geen vouwen? Dan kun je een afspraak maken om het zeil op te halen op de locatie in Uden. Verwacht je in de toekomst meer zeil nodig te hebben? Bestel dan meer dan 32,5 meter. Het zeil wordt dan op de rol naar je verstuurd.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Dit artikel is partnercontent van Afdekzeilwinkel.nl

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.