#Bouwplaats

Eenvoudig bestellen met app

Raab Karcher heeft een app geïntroduceerd, genaamd RaabMobiel. Hiermee kan volgens de bouwmaterialenhandel op een eenvoudige manier efficiënter en effectiever gewerkt worden. Zo biedt de app een productcatalogus waarin snel en eenvoudig een product gezocht kan worden.

Van het geselecteerde product zijn naast de relevante productkenmerken ook de actuele voorraadinformatie, verwerkings-instructies en eventuele alternatieven en bijbehorende producten zichtbaar. Ook wordt de nettoprijs van de aannemer aangegeven volgens zijn prijsafspraken. De volgende stap is het voorbereiden van de bestelling, die daarna direct geplaatst kan worden. Deze bestelling kan men ophalen op een Raab Karcher vestiging of laten bezorgen op de gewenste locatie en tijd.

Via RaabMobiel worden de klanten op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van acties, die alleen via de app geldig zijn. De app is beschikbaar op alle Iphone en Android toestellen en is te downloaden via m.raabkarcher.nl

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.