#Bouwplaats

Elektrische bolderwagen voor bouwmateriaal

????????????????????????????????????

Timmerlieden van Heijmans gebruiken bij bouwkundige werkzaamheden op het terrein van de Technische Universiteit in Eindhoven een elektrische bolderwagen voor de vervoer van materialen.

Het gebruik van deze zogeheten stint draagt bij aan de vraag van de universiteit om overlast van gemotoriseerd verkeer op de campus te reduceren en duurzame oplossingen te stimuleren. Naast duurzaamheid levert het gebruik tijdwinst op. De doorstroom van verkeer op het TU/e terrein kan lastig zijn vanwege drukte, een stint manoeuvreert hier makkelijk doorheen.

De Heijmans-stint is een op maat uitwerking van Heijmans, Brover en Stint. Gezamenlijk is toegewerkt naar een uitrusting die geschikt is voor de werkzaamheden op de TU/e. De komende vijf jaar voert Heijmans werkzaamheden uit in Eindhoven en wordt de stint ingezet.

(Foto: Brover)

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.