#Bouwplaats

Elektronische portier voor de bouwplaats

Heras Mobile Fencing & Security introduceert een elektronische portier voor op de bouwplaats. Heras Smart Access – vanaf maart 2017 te huur – is een eenvoudig en betrouwbaar systeem voor tijdelijke toegangscontrole en tijdsregistratie.

Met Smart Access weet de uitvoerder te allen tijde wie er op het terrein is en was: personeel, leveranciers, uitzendkrachten, onderaannemers en relaties. Anti Climb bouwhekken, een schuifpoort (of slagboom) en een tourniquet (of looppoort) vormen de basis. Nieuw zijn de scanner (voor pas en optische vingerafdrukken) en smart box (installatiekast).

Joep Coenen van Heras Mobile Fencing & Security zegt: “De bouwplaats wordt meer en meer als permanente productielocatie gezien, met alle veiligheidseisen van dien. Met deze elektronische portier heeft de uitvoerder overzicht: weten wie waar en wanneer is en was. Urenbriefjes zijn met een druk op de knop te controleren. Smart Access ondersteunt verplichtingen op het gebied van wet- en regelgeving. In Nederland: de Wet aanpak schijnconstructies en Arbowet.”

Groot marktpotentieel

Heras werkte twee jaar aan de ontwikkeling van Smart Access en ziet een groot marktpotentieel: bestaande systemen zijn vaak complex en permanent van aard. De leverancier is naar eigen zeggen de enige met een totaalpakket, dus hekken, poorten, hardware en software. Coenen: “De rode draad bij de ontwikkeling was gestandaardiseerde eenvoud voor aanwezigheidsregistratie. Met minimale tijdsinspanning voor de gebruiker aan de poort.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.