#Bouwplaats

Feedback omgeving bouwplaats ontvangen via app

Interactie met de omgeving van de bouwplaats wordt vereenvoudigd door de VerbeterDeBouw App. Bewuste Bouwers lanceert deze app komende zomer.

Buren en voorbijgangers geven sinds 2013 feedback aan projecten die zijn aangesloten bij Bewuste Bouwers, via het platform www.verbeterdebouw.nl. De meldingsapp moet het nog eenvoudiger maken om ergens melding van te maken of opbouwende kritiek of een compliment te geven aan de bouwplaats. Maar tevens voor de aannemer om direct feedback te kunnen geven aan de melder.

Functioneel in gebruik

Op verbeterdebouw.nl kan op dit moment iedereen die een verbeterpunt of idee heeft aan te dragen rondom een bouwplaats dit via een interactieve landkaart kenbaar maken. De melder kan dat alleen doen bij bouwplaatsen die zijn aangesloten bij Bewuste Bouwers, waarna de aannemer de mogelijkheid krijgt een rechtstreekse reactie te geven aan de melder. Dit principe blijft bij de nieuwe app hetzelfde, hoewel deze laatste in gebruik functioneler is, onder andere omdat foto’s kunnen worden toegevoegd in een handomdraai.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.