Partnercontent
#Bouwplaats

Flexibele modulaire oplossingen voor ieder (bouw)project

Van grootschalige bouwprojecten tot kleine renovaties of verbouwingen: bij bijna ieder project of klus komt een modulaire unit goed van pas. Algeco ontwerpt en levert de units op maat, zodat jij ongestoord door kan met je werk. Chantal Zweedijk, marketing & sales efficiency manager bij Algeco, vertelt over de mogelijkheden en services waarmee ze de aannemer zo goed mogelijk proberen te ontzorgen.

Voor wie gaat verhuizen of verbouwen is het een welbekend probleem: je bent op zoek naar tijdelijke huisvesting of opslag, maar ook op grotere schaal loop je hiertegenaan. Ga je binnenkort starten met een groot bouwproject of renovatie van je winkel of kantorenpand? Dan heb je op korte termijn vervangende kantoorruimte nodig, een schaftkeet of tijdelijk pand voor jouw bedrijf. En dat is niet gemakkelijk te vinden, laat staan ook nog op de gewenste locatie.

Algeco heeft voor al deze uitdagingen een oplossing. Als Europese marktleider en grote internationale leverancier van modulaire ruimtes zorgen zij dat de gewenste units flexibel en snel op locatie staan. En dat gaat van hele basic ruimtes tot volledige ontzorging, onderhoud en schoonmaak.

Algeco Bouwsystemen en Bouw & Winkels

Sinds de overname van BUKO Huisvesting in 2019, is Algeco nog actiever geworden op de Nederlandse markt. Met Algeco Bouw & Winkels richten zij zich op het inrichten van de grotere bouwplaatsen. Van grote loodsen, schottenketen tot grote kantoorpanden. Maar ook binnen de retail bieden zij diverse oplossingen. Denk aan een supermarkt die gaat verbouwen, binnen een mum van tijd bouwt Algeco een modulaire tijdelijke supermarkt, zodat de werkzaamheden ongestoord door kunnen gaan.

Ook voor semi-permanente gebouwen ben je bij Algeco aan het juiste adres. Gebouwd middels bouwsystemen maar niet van echt te onderscheiden. Gebouwen die volledig opgaan in de omgeving en compleet aangepast naar de wens van de klant. Het concept is flexibel en daardoor makkelijk aan te passen in tijden van groei of krimp.

Maximaal ontzorgen

Naast het leveren van de modulaire units, denkt Algeco ook graag mee in het voortraject. “Wij proberen ons in te leven in de situatie van de klant en geven daarin zo goed mogelijk advies. Wat zijn de wensen en welke mogelijkheden zijn er allemaal, maar ook prijstechnisch kijken we naar een oplossing die binnen het budget van de klant valt”, vertelt Zweedijk.

Met de ‘360° Service’ gaat Algeco nog een stap verder. Met volledige ontzorging proberen ze het jou als aannemer zo gemakkelijk mogelijk te maken. De units worden compleet ingericht opgeleverd op de bouw. Van meubilair, een keuken, communicatiemiddelen, stroom-en watervoorziening tot een airco. “Je kunt het zo gek niet bedenken. Dit is maatwerk en daardoor kunnen we zo goed als alle wensen van de klant verwerken. Dit is ook onze toegevoegde waarde. Wij ontzien de bouwer volledig. Zodra je aankomt op de bouw steek je de sleutel erin en kun je direct aan de slag”, vertelt een enthousiaste Zweedijk.

Algeco Express

Speciaal voor de kleine bouwer is Algeco Express in het leven geroepen. Met spoed extra ruimte nodig op de bouwplaats? Bezig met een verbouwing of renovatie aan een huis? Binnen 24 uur levert Algeco een kant-en-klare schaftwagen, opslagcontainer of bouwkeet. Zweedijk vertelt: “De aannemer neemt contact met ons op en wij zorgen dat er de volgende werkdag een geïnstalleerde unit klaar staat op locatie, zodat jij direct door kunt met je klus. We werken met een aantal vaste inrichtingspakketten, maar proberen daar waar mogelijk altijd mee te denken met de wensen van de klant.”

Het cirkeltje rond

Duurzaamheid is een onderwerp dat hoog op de agenda staat bij Algeco, vertelt Zweedijk. “Het is belangrijk voor ons dat alle producten die we gebruiken, circulair zijn. Alles wat terugkomt, gebruiken we weer in een nieuwe unit. Indien nodig repareren we het of gebruiken we de onderdelen om een kapotte unit weer mee op te knappen. We streven naar een zero waste cultuur in de toekomst.”

Maar ook innovatie is een belangrijke pijler. “We blijven onze units ontwikkelen op verschillende vlakken. Geluidsdichter, moderner, nog meer brandwerend en ga zo maar door. We willen voorop blijven lopen op dit vlak om zo de aannemer zo goed mogelijk te blijven ontzorgen. Want dat is uiteindelijk ons doel”, sluit een trotse Zweedijk af.

Dit artikel is partnercontent van Algeco

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.