#Bouwplaats

FNV zoekt deelnemers BIM klankbordgroep

FNV Bouwen & Wonen is op zoek naar uta-medewerkers uit de bouwsector die meedenken, meepraten en meebeslissen over het invoeren van BIM.

Steeds meer bouwbedrijven implementeren BIM om werkprocessen efficiënter te maken. Door BIM – de werkmethodiek waarbij in een 3D Bouw Informatie Model wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector – zal het werk in de bouw ingrijpend veranderen, verwacht FNV Bouwen & Wonen.  Maar hoe snel komt dat veranderingsproces op gang? Wat gaat dit betekenen voor werknemers op het kantoor en op de bouwplaats? Hoe verandert BIM de organisatie en de kwaliteit van werk? Wat betekent dat voor het vakmanschap van medewerkers?

BIM klankbordgroep

FNV bouwen & Wonen start een project om zich samen met uta-medewerkers over deze vragen te buigen. De vakbond zoekt daarom medewerkers uit de bouwsector die meedenken, meepraten en meebeslissen over het invoeren van BIM. Deelnemers van de klankbordgroep worden voornamelijk digitaal om hun mening gevraagd, maar er zal ook een bijeenkomst plaatsvinden.

Geïnteresseerd? In deze brochure staat meer informatie.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.