#Bouwplaats

Gezocht: Nederlands meest matige bouwkeet

Building Heroes heeft de zoektocht geopend naar Nederlands meest matige bouwkeet. Deze wordt door het bedrijf vervangen voor een schaftkeet die het aan luxe niets ontbreekt.

“De helden in de bouw staan letterlijk aan de basis van onze samenleving”, zegt Willem Molengraaf, één van de oprichters van Building Heroes. “Ze motiveren dag in dag uit constructieteams om de mooiste creaties te maken. Ze ontwerpen de gebouwen van de toekomst. Hoe belangrijk dat werk voor Nederland is, zo matig is de keet nog vaak. Dat probleem willen we nu eens agenderen en helpen oplossen.”

Gepimpte bouwkeet

De missie van Building Heroes – bemiddelaar en opleider van professionals in de bouw, infra en vastgoed – is om de bouwketen te verbeteren. Op een letterlijke manier: door een gepimpte bouwkeet, met alles erop en eraan, weg te geven. “Zodat pauzes worden doorgebacht in de luxe die de professional in de bouw verdient. Denk aan een keet met een gigantische tv met Playstation, een bar om na een lange werkdag aan te hangen, badjassen en sloffen, een spiksplinternieuw koffiezetapparaat, voetenbadje en popcornmachine.”

Meedoen

Komt jouw bouwkeet in aanmerking? Upload voor 28 juli een video van de betreffende bouwkeet en leg uit waarom deze zo bijzonder matig is. Buiding Heroes verzamelt alle inzendingen. De tien matigste keten worden geselecteerd. Vervolgens kan er worden gestemd op deze tien bouwketen tot 25 augustus. Daarna wordt de winnaar van ‘het paleis op wielen’ bekendgemaakt.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.