#Bouwplaats

Goed voorbereid op sneeuw en vorst

De vernieuwde site weerverlet.nl biedt een groot aantal voorbeelden van maatregelen die u straks kunt nemen om stagnatie in de winter zoveel mogelijk te voorkomen. Er zijn eenvoudige en wat minder eenvoudige maatregelen, die echter allemaal in de praktijk hun waarde hebben bewezen.

De maatregelen zijn toegespitst per bedrijfstak, zoals de woningbouw, de utiliteitsbouw en de infrasector. Er worden bijvoorbeeld tips gegeven voor het afvoeren van oppervlaktewater, verlichting, het tochtvrij maken van de werkplek en een vorstvrije opslag van materialen. Onder sommige omstandigheden mag er echt niet meer doorgewerkt worden. De regels hiervoor zijn ook te vinden op de site en er is een handige checklist om in een paar stappen te zien of er doorgewerkt mag worden.

De site weerverlet.nl is een initiatief van Technisch Bureau Bouwnijverheid / Weerverletbestrijding, een samenwerkingsverband van cao-partijen in de bouw.

1 reactie op “Goed voorbereid op sneeuw en vorst

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.