#Bouwplaats

Hekdrager hulp bij tillen

Heras introduceert de Hekdrager. Een hulpmiddel waarmee het tillen, dragen en plaatsen van bouwhekken eenvoudiger wordt. De Hekdrager is een beugel met een houten handvat. Door de vorm van de beugel ontstaat een eenvoudig hefeffect waarmee het hek kan worden opgetild. Door de Hekdrager in het midden in het hek te klemmen, wordt het gewicht van het hek evenwichtig verdeeld en kan het door één persoon worden gedragen. Het houten handvat zorgt voor makkelijke en prettige grip.

De Hekdrager werd in eigen huis ontwikkeld in samenwerking met studenten van Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek in Venlo. Zij draaiden binnen Heras Mobile een minor project. De opdracht daarbij was te zoeken naar de verbetering van een product, een productieproces of de duurzaamheid. Uit dit project kwam onder meer een prototype voor de Hekdrager. Het idee werd zodanig positief ontvangen, dat Heras Mobile besloot het verder te ontwikkelen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.