#Bouwplaats

Hekwerk beschermt tegen geluidsoverlast

Heras heeft haar assortiment uitgebreid met een geluidsisolerend en geluidsabsorberend hekwerk. Deze Noise reducer beschermt optimaal tegen geluidsoverlast en neemt bovendien minimale bouwruimte in beslag.

Jeroen Huijbregts, marketing manager Nederland bij Heras: “In Nederland is steeds minder plek om te bouwen. Elke beschikbare meter wordt benut, ook als daardoor bijvoorbeeld een woonwijk aan een lawaaierig industrieterrein of drukke verkeersader komt te grenzen. Geluidsoverlast is dan onvermijdelijk, wat een negatieve uitwerking op de woon- en leefomgeving, en de gezondheid van mensen heeft. Een hekwerk dat ook beschermt tegen overmatig geluid is in dat geval de ideale oplossing.”

Hekwerk twee varianten

De Noise reducer is een lichte, doeltreffende en duurzame geluidswering met hoge geluidsisolerende en geluidsabsorberende waarden. De geluidswering is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Noise reducer en de Noise reducer HA. Beide varianten bestaan uit een sandwichconstructie van PE-netweefsel, een kern van geluidsabsorberende minerale wol en een dunnen metalen plaat voor extra geluidsisolatie. De Noise reducer heeft een maximale bouwhoogte van drie meter. De Noise reducer HA is geschikt voor hoogtes tot zes meter. Dankzij een extra laag minerale wol biedt deze uitvoering meer geluidsabsorberend vermogen dan de andere variant.

Het hekwerk is vanwege de compacte constructie – geprefabriceerde bouwelementen – geschikt voor uiteenlopende locaties met weinig ruimte.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.