#Bouwplaats

Inspectie-app helpt bij verbetering veiligheid

Aboma presenteert op de Bouwbeurs de nieuwe inspectie-app Aboma Check!. Daarmee kan een aannemer gericht werken aan veiligheid op de eigen bouwplaatsen en data vergelijken met landelijke cijfers. Stand 8.B004.

Een iPhone is 15.625 keer krachtiger dan de computer die werd gebruikt tijdens de maanlanding. Waar of niet waar? Adviseur en veiligheidskundige Marco van den Bogaert begint zijn presentatie ‘Haal meer uit uw werkplekinspecties’ – elke dag om 13.00 in het Bouw & ICT Theater – met deze stelling. Hij is waar. Om maar aan te geven: alles kan met een smartphone. Registreren van allerlei data, verzamelen en versturen – de smartphone is ook voor werkplekinspecties een waardevol instrument. Samen met een nieuwe app van Aboma kan een aannemer nu gericht en structureel werken aan verbetering van de veiligheid op bouwplaatsen. Via een dashboard kunnen eigen resultaten worden gemonitord en worden vergeleken met landelijke cijfers (die Aboma al sinds jaar en dag verzameld).

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.