#Bouwplaats

Koningin Máxima bezoekt bouwplaats in aanloop naar de Dag van de Bouw

Koningin Máxima heeft in aanloop naar de Dag van de Bouw een werkbezoek gebracht aan een bouwplaats in Rijnsburg.

In Rijnsburg bouwt KBM in opdracht van woningcorporatie Dunavie 117 sociale huurwoningen terug op de plek waar er 72 circulair gesloopt zijn. Alle woningen zijn gasloos, worden voorzien van zonnepanelen en zijn zeer energiezuinig. Het geldt als een voorbeeldproject waar betaalbare, zeer energiezuinige en duurzame woningen gerealiseerd worden.

KBM-directeur Willen van der Plas noemde het bezoek van Máxima aan de bouwplaats fantastisch. “Ze nam echt de tijd om zich te verdiepen in het project en om in gesprek te gaan met onze bouwplaatsmedewerkers.”

Dag van de Bouw

Op de Dag van de Bouw, dit jaar op zaterdag 17 juni, kan heel Nederland een kijkje nemen achter de bouwhekken van ruim 150 bouwplaatsen in heel Nederland. De dag wordt officieel geopend in Rotterdam op project de Kuil door minister Hugo de Jonge.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.