#Bouwplaats

Kunstige bouwschutting Stationspostgebouw

Bij het Stationspostgebouw in Den Haag hebben lokale street-art kunstenaars de bouwschutting verfraaid met actuele kunstwerken. Ze willen hiermee de bouwvakkers, omwonenden en alle mensen die werken in vitale sectoren, een hart onder de riem steken.

Het Rijksmonumentale Stationspostgebouw wordt in opdracht van LIFE-NL en Sens verbouwd en gerenoveerd door de Bouwcombinatie SPG, bestaande uit BESIX en J.P. van Eesteren. Het pand krijgt na de verbouwing weer deels de oorspronkelijke bestemming als hoofdkantoor voor PostNL terug. Daarnaast wordt een deel van het kantoor ingericht als co-working space van Fosbury & Sons.

Hollands Spoor Kwartier

Project Stationspostgebouw vormt het begin van de complete transformatie van het gebied rondom Den Haag HS naar een aantrekkelijk woon- en werkgebied: Hollands Spoor Kwartier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.