#Bouwplaats

Lege glasbokken melden met app

De Scheuten Groep introduceert de lege glasbokken app. Om een dreigend tekort aan lege glasbokken te voorkomen in drukke leveringstijden, is een app ontwikkeld om met een simpele scan een lege glasbok te melden.

Raymond Poulssen, Marketing Manager van de Scheuten Groep, legt de voordelen van de app uit: “Eénmalig de app downloaden, QR of barcode scannen (het werkt met álle barcodes op Scheuten bokken) en bevestigen, en met toegang tot de gps-locatie in de gsm kunnen we daarna de glasbok ophalen op het adres waar hij werd gescand. Hiermee kan degene die direct op locatie het beste zicht heeft of een bok leeggemeld kan worden, deze meteen leegmelden zonder verdere tussenschakels.”

Glasbokken aanmelden

Marco van de Weem, Groepsdirecteur van de Isolatieglas divisie van Scheuten, is verheugd met de app: “Helaas melden veel klanten de glasbokken helemaal niet leeg en gaan er vanuit dat we ze wel meenemen, als we toch een nieuwe bestelling komen leveren. Met deze app willen we het onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken, om hun lege bokken bij ons aan te melden. Ook als ze onze glasbokken via een tussenschakel van ons hebben gekregen.”

Anoniem

De app zelf en het gebruik ervan is gratis en volledig anoniem: alleen het boknummer en de locatie ervan worden opgeslagen en verwerkt, geen individuele gebruikersgegevens. De Scheuten bokkenapp voor het leegmelden van Scheuten glasbokken is te downloaden in de Google Play Store voor Android smartphones en voor iPhones in de App Store (zoek op Scheuten).

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.