#Bouwplaats

Muziek uit de deksel van de gereedschapskist

Muziek uit de deksel van de gereedschapskist: Festool introduceert de Toprock Bluetooth speaker. Deze is geïntegreerd in de Systainer³-deksel en heeft een Bluetooth-bereik van 50 meter.

Verantwoordelijk voor het hoogwaardige hifi-geluid zijn vier in het deksel aangebrachte krachtige neodymluidsprekers in combinatie met twee bassreflexsystemen die hun indrukwekkende bass uit een slim ontworpen resonantiekamer halen. Het resultaat maakt volgens Festool ook veel indruk op veeleisende oren: de Toprock levert een kristalhelder en volumineus hifi-geluid. Wie in grote ruimtes muziek wil laten klinken, kan eenvoudig twee Toprock-speakers met de smartphone koppelen en in een handomdraai van een ruimtevullend stereogeluid genieten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de geavanceerde Bluetooth® 5.0 standaard met TWS (true wireless stereo) technologie.

Dankzij de geïntegreerde accu houdt de Toprock het op gemiddeld geluidsniveau tot wel 10 uur uit. De speaker is volledig compatibel met alle Systainergeneraties, stofzuigers en heel veel andere systeemaccessoires en valt na registratie binnen het Garantie all-inclusive concept van Festool.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.