#Bouwplaats

‘Niet ieder kind wordt later arts of advocaat’

‘Niet ieder kind wordt later arts of advocaat. Leer je kinderen dat het oké is om met je handen te werken en toffe dingen te bouwen’. Het bouwhekdoek van TBPBouw met deze slogan ging de afgelopen weken viraal op sociale media.

Bouwend Nederland meldt goed nieuws: het doek is voor ieder bouwbedrijf beschikbaar. “We hebben TBPBouw gevraagd of we hierin iets kunnen betekenen. Zij zijn erg trots op het succes en willen dit graag delen. Daarom is vanaf vandaag het ontwerp van dit bouwhekdoek beschikbaar via onze website. Het doek is voorzien van ons nieuwe logo en we hebben het webadres jegaathetmaken.nl eraan toegevoegd, waar meer informatie te vinden is over werken in de bouw en infra. Mooi meegenomen: het doek is zo ontworpen dat het logo van jouw bedrijf of opleidingsinstituut er ook op past.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.