#Bouwplaats

One-man rolsteiger opvouwbaar tot trolley

De one-man rolsteiger is opvouwbaar als handzame trolley (foto Rijnbach Textvisual)

Een steiger die door 1 persoon is op te bouwen en opgevouwen in een bestelbus als trolley vervoerd kan worden. In navolging van Altrex heeft Custers een éénpersoons rolsteiger ontworpen die met allerlei slimmigheidjes is uitgerust. Custers presenteert de steiger en de trolley op de Bouwbeurs.

Custers merkte in zijn klantenkring een grote behoefte aan een rolsteiger die door één persoon is op te bouwen en compact is op te bergen. Met een lengte van 1,2 meter en 0,7 meter breedte heeft de zogeheten Amigo steiger zeer compacte afmetingen. Desalniettemin kan de gebruiker de steiger uitbreiden tot 6,3 meter werkhoogte met een maximale werkbelasting van 200 kg/m2.

Het meest in het oog springend is dat de steiger is om te bouwen naar een trolley met een transporthoogte van slechts 1 meter 20. Daarin passen alle steigeronderdelen, zodat de gebruiker het steigerwerk kan meenemen in zijn bestelbus.

De rolsteiger is uitgerust met handige zwenkhaken waar steigeronderdelen of bijvoorbeeld een kozijn of raam kunnen worden opgehangen. Dat scheelt de bouwvakker onnodig sjouwen. Deze haken zijn ook inklapbaar. De instelbare schoren zorgen voor de noodzakelijke stabiliteit van het element. Kenmerkend aan Custers aluminium steigers is dat het opbouwraam bestaat uit minimaal 4 sporten waar andere merken meestal 3 sporten toepassen.

De introductieprijs van deze Amigo one-man rolsteiger met een werkhoogte van 4 meter bedraagt 1750 euro

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.