#Bouwplaats

Populaire VHV dakpan wordt variabel in de breedte

De Verbeterde Holle (VH) is een echte Hollandse dakpan die al jaren populair is op het Hollandse dak. Wienerberger maakte als eerste producent deze uit 1880 stammende keramische dakpan in de lengte variabel (VHV) en nu ook als eerste in de breedte: de VHV Vario. Deze dubbele flexibiliteit maakt de dakpan zowel geschikt voor particuliere dakrenovatie en nieuwbouw als voor grootschalige dakrenovaties en seriematige woningnieuwbouw. De VHV Vario is op elke stramienmaat met hele pannen in te dekken zonder extra hulpstukken.

Past altijd

Naast de variabele kopsluiting met een speelruimte van 20 mm (latafstand 288-308 mm) voor flexibiliteit in de lengte, is een deel van het VHV-assortiment van Wienerberger nu voorzien van een variabele zijsluiting. Door de variabele dekkende breedte van 216 tot 222 mm is de VHV Vario op elke stramienmaat zonder extra hulpstukken in te dekken. Dit geeft meer verwerkingsgemak op het dak en dat maakt hem ideaal voor grootschalige projecten, nieuwbouw en renovatie. Bovendien past de dakpan nu altijd.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.