#Bouwplaats

Prefabmaat breidt uit met complete aanbouwen, bijgebouwen en dakopbouwen

Wil je extra ruimte toevoegen aan een woning of gebouw, maar dan sneller, eenvoudiger en met minder gedoe? Op Prefabmaat.com kun je sinds kort ook ruimtewinners bestellen: complete prefab aanbouwen, bijgebouwen of dakopbouwen.

Joris Roelink voorspelde het bij de introductie van Prefabmaat, eind 2022, al: het blijft niet bij het online bestellen van een prefab dakkapel of prefab HSB-wanden alleen. “We willen de rechterhand van bouwers zijn. Tijd winnen voor hem of haar. Dus gaan we nog meer producten toevoegen die helpen de klus sneller te klaren.” En hij heeft woord gehouden, zo blijkt. Via de configurator op Prefabmaat.com kun je nu namelijk – na eerst contact te hebben gehad met het bedrijf uit Enschede – ook een prefab aanbouw, bijgebouw of dakopbouw bestellen. Ruimtewinners op maat en naar eigen wens.

Opbouw

Wat de aanbouwen, bijgebouwen en dakopbouwen gemeen hebben? Ze zijn opgebouwd uit HSB-wanden (met of zonder sparing). Dezelfde die ook los kunnen worden geleverd. Elke wand meet 235 x 38 mm en heeft een Rc-waarde van 4.7. De binnenkant is afgewerkt met 12 mm dik Ladura gipsvezelplaat. Er zit een plat HSB-dak op (met of zonder overstek) en je kunt kiezen uit kozijnen van hout, kunststof of aluminium. Die volledig worden ingebouwd in de wanden. Vervolgens zijn er verschillende afmetingen, materialen en afwerkingen mogelijk.

Levering

De ruimtewinners worden geleverd als bouwpakket; je koppelt de verschillende modulaire onderdelen in het werk. Bij een aanbouw of bijgebouw op een zelf gelegde fundering. Voor het hijsen van de wanden en het dak kun je de hulp van Prefabmaat inschakelen. Hoe snel je een aanbouw, bijgebouw of dakopbouw op de locatie van je keuze kunt hebben? Een aanbouw met vijf werkdagen, voor een bijgebouw of dakopbouw staat zeven werkdagen.

Prefabmaat was één van de winnaars van een BouwBeurs Award 2023.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.