#Bouwplaats

Red Dot Award voor Velux modulaire daklichten

Velux modulaire daklichten zijn bekroond met een ‘Red Dot Award’ in de categorie productdesign. De jury is  onder de indruk van de esthetiek van de Velux modulaire daklichtenserie en de op maat gemaakte productie van elk gewenst formaat.

Modulaire daklichten zijn glazen vlakke dakramen en worden momenteel door Velux Commercial verkocht in negen Europese landen. De daklichten worden toegepast in industriële, openbare en commerciële gebouwen zoals kantoren, scholen, winkelcentra, bibliotheken, hotels, conferentiecentra, treinstations, luchthavens en de gezondheidszorg.

Nieuwe generatie

“In onze productontwikkeling hebben we ons gericht op het selecteren van materialen van hoge kwaliteit en goede technische prestaties. We lanceren nu een nieuwe generatie van de Velux modulaire daklichten, die wordt geleverd met een optioneel voorgemonteerd binnenrolgordijn voor daglicht-, warmte- en verblindingsregeling”, vertelt Signe Risager, productmanager voor Velux Commercial.

Red Dot Award

De Red Dot Award is een internationale ontwerpwedstrijd voor productdesign, communicatiedesign en designconcepten. De jury bestaat uit 50 internationale experts. Inzendingen in de categorie Productontwerp worden beoordeeld op hun ontwerpkwaliteit en mate van innovatie.

“We zijn zeer vereerd met de erkenning voor ons productontwerp. Onze producten zorgen voor daglicht en frisse lucht om de levenskwaliteit te verbeteren, dat is de kern van ons merk. Met het Red Dot Label kunnen we de bekendheid van onze producten vergroten – in dit geval de Modulaire daklichten – en ons merk associëren met geweldig design en kwaliteit”, aldus Anna Spring, senior vice president Velux Commercial.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.