#Bouwplaats

Seebregts Timmerwerken wint luxe bouwkeet

Building Heroes riep de bouw in juni op te stemmen op Nederlands meest matige bouwkeet. Het bedrijf maakt nu de winnaar bekend: Seebregts Timmerwerken uit Hengelo komt die dubieuze eer toe. En de keet? Die is inmiddels vervangen voor een luxe exemplaar.

Seebregts bouwkeet wist maar liefst 2.103 van de 4.004 stemmen in de wacht te slepen. Eigenaar Michael Seebregts: “Ik ben trots dat we deze Home of Heroes hebben gewonnen. Als timmer- en metselbedrijf zijn we bekend in de regio, maar dat was niet omdat we zo’n mooie keet hadden. Deze gepimpte bouwkeet heeft alles wat we nodig hebben om ons werk zo goed mogelijk te doen. En eigenlijk nog veel meer dan we nodig hebben.” De nieuwe keet heeft namelijk een TV met Playstation, een bar om na een lange werkdag aan te hangen, badjassen en sloffen, een luxe koffiezetapparaat, voetenbadje en popcornmachine.

Bouwkeet actie

Building Heroes – bemiddelaar en opleider van professionals in bouw, infra en vastgoed – wil de bouwketen naar een hoger plan brengen en laat met deze actie ook de bouwkeet zelf niet ongeroerd. “De helden in de bouw staan letterlijk aan de basis van onze samenleving. Ze bouwen huizen, straten en werkplekken. Ze motiveren dag in dag uit constructieteams om de mooiste creaties te maken. Ze ontwerpen de gebouwen van de toekomst. Hoe belangrijk dat werk voor Nederland is, zo matig is een keet nog vaak. Dat probleem helpen we oplossen”, vertelt Willem Molengraaf, één van de oprichters van Building Heroes.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.