#Bouwplaats

Steigerhits: kom van dat dak af!

Muziek gaat over het leven en dus ook over de bouw. En misschien nog wel vaker dan we zelf in de gaten hebben. Maar een afspeellijst met bouwhits was er nog niet. En dat werd hoog tijd.

Dit is de enige echte Aannemervak.nl-afspeellijst! Met songs over huizen, bouwen, (bak)steen, ramen, daken, hout en deuren. Met muziek dat oppept (Kom van dat dak af), maar ook met odes aan de bouwvakker (Grandpa was a carpenter). Voor ieder wat wils. Ook niet-Spotify-gebruikers kunnen deze lijst natuurlijk luisteren (even inloggen, kan ook via Facebook).

Deze eerste aanzet bevat nu ruim 75 nummers, maar er moeten er nog veel meer zijn. Kent u nog een nummer dat absoluut niet in deze lijst mag ontbreken? Zet het hieronder in de reacties. Zo bouwen we samen deze lijst verder op. Als de naam van het nummer of de artiest maar iets met de bouw te maken heeft. Succes en geniet!

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.