#Bouwplaats

Themasessie gebouwdossier bij Wet kwaliteitsborging

Wat komt er kijken bij een goed gebouwdossier? Vooruitlopend op de invoering van de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen, houdt BouwKwaliteitPlus houdt in november een vierde themasessie over bouwkwaliteit waarin dit onderwerp centraal staat.

De themasessie over het gebouwdossier vindt plaats op dinsdag 7 november in Gemert en dinsdag 28 november in Apeldoorn. Uit de opgedane ervaringen in pilotproject én vanuit de wensen van de opdrachtgever worden knelpunten, praktische instructies, tips en formats besproken. Inschrijven kan via bouwkwaliteit.mijnregistratie.nl.

Belang gebouwdossier

Een goed gebouwdossier is niet alleen van belang om een nieuwbouwproject correct af te ronden, het is tevens de basis voor een goed gebouwbeheer wanneer de exploitatiefase start. Deze exploitatie duurt langer dan de nieuwbouwfase, waardoor een efficiënte aanpak tot besparingen kunnen leiden die op het moment van oplevering niet op het netvlies van een opdrachtgever staat.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.