#Bouwplaats

TNO bespreekt ideeën voor nieuwe veiligheidstool

TNO wil tijdens een interactieve workshop op donderdag 31 augustus ideeën voor een nieuwe digitale veiligheidstool verkennen, samen met de bouw.

Werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. Veiligheid, stof, stress, werkdruk; dagelijks komt men er mee in aanraking. Maar het is niet altijd duidelijk wat de mate van blootstelling is of wat men kan doen om het risico te verlagen. Er bestaan veel digitale informatiebronnen en sensoren, die een indruk kunnen geven van mogelijke risico’s tijdens het werk. Het is echter belangrijk dat deze digitale sensoren en informatiebronnen ook daadwerkelijk tijdens het werk gebruikt kunnen worden om de veiligheid op de werkplek te vergroten.

Hier heeft TNO ideeën over die de organisatie graag met het veld willen verkennen. TNO wil een tool te ontwikkelen waarin deze sensoren en informatiebronnen gekoppeld worden. Tijdens de workshop van 17.30 tot 21.00 uur wil TNO met de aanwezigen de ervaringen, wensen en eisen voor een digitale veiligheidstool bespreken. Aanmelden kan bij bij Ingrid Raben via ingrid.raben@tno.nl.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.