#Bouwplaats

Traploos uitschuifbare lichtmast

De lichtmast van AIC is eenvoudig door één persoon te plaatsen, te monteren en aan te sluiten.

Een goed verlichte bouwplaats is belangrijk, onder meer om veilig te kunnen werken wanneer de lichtomstandigheden verre van ideaal zijn. AIC heeft in samenwerking met Ballast Nedam nieuwe, compacte lichtmasten ontwikkeld. Eenvoudig door één persoon te plaatsen, te monteren en aan te sluiten.

Ze zijn stabiel dankzij de ballastblokken onder in de metalen behuizing. De lichtmast is op ieder punt tussen de 2,40 m en 8 m in te stellen. Het telescopisch uitschuiven van de lichtmast kan afhankelijk van het type handmatig, elektrisch dan wel hydraulisch.

https://www.youtube.com/watch?v=gdy2i2HQKaI?rel=0

De lichtmasten zijn door hun afmeting van 1,20 m bij 1,20 m eenvoudig te vervoeren. Opslaan is dankzij het stapelbare karakter van de metalen behuizingen van de lichtmasten eenvoudig en vergt weinig ruimte. Er kunnen maximaal twee masten op elkaar worden gezet. De masten zijn van alle kanten door een heftruck te benaderen, liften en verplaatsen dankzij de daarvoor aangebrachte kokers onder in de behuizing van de masten.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Ze zijn leverbaar met een diversiteit aan eenvoudig te monteren lampen, zoals metaalgasdamp schijnwerpers of milieuvriendelijke en duurzame ledlampen. Een bedrijfslogo kan op één of meerdere zijdes geplaatst worden. De lichtmasten zijn van Nederlands fabricaat, uitgebreid getest en van een CEE verklaring voorzien. De lichtmasten worden uit voorraad geleverd.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.