#Bouwplaats

VerbeterDeBouw App gelanceerd

Stichting Bewuste Bouwers heeft de VerbeterDeBouw App gelanceerd. Een applicatie die het nog eenvoudiger maakt ergens melding van te maken, opbouwende kritiek of een compliment te geven aan een bouwplaats. Zowel door de omgeving als door de vakmensen op het project zelf.

Op Verbeterdebouw.nl kon iedereen al verbeterpunten of ideeën die betrekking hebben op een bouwplaats kenbaar maken via een interactieve landkaart. Overigens alleen bij bouwplaatsen die zijn aangesloten bij Bewuste Bouwers. De aannemer krijgt dan de mogelijkheid rechtstreeks te reageren.

Dit principe is onveranderd gebleven bij de nieuwe app. Wel is deze laatste in gebruik functioneler, onder andere omdat foto’s in een handomdraai kunnen worden toegevoegd. De app is zowel te downloaden door iOS- als Android smartphones.

Het platform Verbeterdebouw.nl en de VerbeterDeBouw App zijn een initiatief van stichting Bewuste Bouwers. Aan de app werkten Technische Unie Delft, Bouwend Nederland en POM mee. Valk Automatiseringen en Gate51 hebben de praktische tool ontwikkeld.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.