#Bouwplaats

Voorkom conflicten door risicomanagement

Bouw- en infraprojecten zijn vaak complex. Zowel in technisch, organisatorisch, financieel en juridisch opzicht. Dit brengt bepaalde risico’s met zich mee. Tijdens de ‘Duitsland-Borrel’ bij Strick Rechtsanwälte & Steuerberater op 20 september a.s. wordt besproken welke risico’s zich tijdens een bouwproject kunnen voordoen en hoe deze voortijdig kunnen worden voorkomen.

De basisbeginselen van risicoanalyse en risicomanagement staan centraal tijdens de ‘Duitsland-Borrel’ bij STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater op 20 september 2017 van 16.30 tot 20.00 uur in Kleve. Tijdens deze kennisbijeenkomst komt architect en bouwkundig econoom Michael Kappenberg aan het woord, directeur van Kappenberg Claim Management und -Visualisierung.

Advovaat Udo Croonenbrock van STRICK staat hem terzijde. Beide specialisten wijzen in hun betoog op de risico’s die zich kunnen voordoen tijdens een bouwproject in Duitsland en hoe je door intelligente analyse van de gehele situatie vroegtijdig problemen kunt voorkomen.

Ook met andere vragen over bouwprojecten in Duitsland kunnen Nederlandse ondernemers bij de aanwezige specialisten terecht. Daarnaast bestaat er zoals altijd gelegenheid met collega-ondernemers te netwerken. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden kan hier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.