#Bouwplaats

Zaagblad gaat dwars door schroeven heen

FEIN presenteert het nieuwe zaagblad E-Cut Carbide Pro BiM-TiN met Starlock-houder. Door de hardmetalen vertanding in combinatie met de TiN-coating is dit zaagblad robuust en resistent. Het is dusdanig sterk dat zelfs geharde schroeven worden doorgezaagd.

Eisen van gebruikers

Bij de ontwikkeling van het nieuwe zaagblad heeft FEIN rekening gehouden met de eisen van gebruikers. Uiteindelijk is een oplossing ontstaan die voldoet aan de hoge eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid, aldus productmanager Luisa Riem: “Het is speciaal ontwikkeld voor professionals die demontagewerkzaamheden verrichten, professionele metaalbewerkers en ambitieuze doe-het-zelvers die tijdens hun werkzaamheden nu eenmaal niet altijd weten wat ze in het materiaal zullen aantreffen.” Bij alle werkzaamheden met een zaagblad kunnen zij immers stuiten op schroeven en andere harde materialen. “Ons stevige zaagblad is gedurende lange tijd een trouwe begeleider van iedere gebruiker.”

Veel gebruikers

Zowel voor schrijnwerkers, timmermannen, schilders en elektromonteurs die demontagewerkzaamheden verrichten als voor bankwerkers, wagenbouwers en carrosseriebouwers die metaal bewerken geldt: al deze beroepsgroepen hebben oscillatoraccessoires nodig, die niet worden beschadigd als ze door de gebruiker worden toegepast op plaatsen met een onduidelijke ondergrond.

Er zijn ook veel vakmannen die uitstekende schroeven en spijkers af moeten zagen om goed verder te kunnen werken. Ook kleinere werkzaamheden van een metaalbewerker kunnen met dit zaagblad flexibel worden uitgevoerd. Zelfs in autogarages en voor bankwerkers is dit zaagblad een echte probleemoplosser, waarmee bijvoorbeeld verroeste uitlaatschroeven kunnen worden afgezaagd.

Het zaagblad is vanaf maart in de handel verkrijgbaar en met StarlockPlus- en StarlockMax-houder vanaf juli 2019.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.