Grootste bouwmarkt van de regio in Zwolle

Geplaatst op 5 september 2017, door in Bouwpraktijk

In Zwolle komt de grootste bouwmarkt van de regio te staan. Een serieus project, dat met een oppervlakte van 15.000 vierkante meter even groot is als drie voetbalvelden bij elkaar. Om dat te realiseren, zijn er 1570 heipalen in de grond geslagen en is 900.000 kilo aan wapening neergelegd.

“We werken op volle kracht”, zegt Marco Egging, uitvoerder van aannemer Ten Brinke Bouw. “Vanaf 18 september schalen we het aantal mensen dat dagelijks aan de realisatie van deze Hornbach-vestiging werkt, op van 60 naar 150. We liggen perfect op schema. Het hoogste punt van de bouw is al bereikt en inmiddels zijn we begonnen met het storten van de halvloer. De fundering heeft trouwens een totale lengte van maar liefst een kilometer.”

De indrukwekkende cijfers laten zien dat de bouwmarkt er de vaart in heeft. “Dat moet ook wel, want we moeten tijdig kunnen starten met het plaatsen van het interieur en het bevoorraden van de winkel. In het voorjaar van 2018, wanneer we onze deuren openen, zijn er 120.000 artikelen verkrijgbaar”, legt vestigingsmanager Tonnie Balkema uit.

Die 12.000 artikelen staan uiteraard tot ieders beschikking, van hobbyisten tot professionals. De laatste groep biedt Hornbach service op maat: de ProfiService. Als Profi kunnen professionele klanten – zzp’ers en kleine bouw- en onderhoudsbedrijven – rekenen op een vast aanspreekpunt in de bouwmarkt met verstand van zaken. Ook hebben Profi’s een eigen servicebalie voor snelle service, kunnen zij betalen op rekening en krijgen ze volumevoordelen: voordelige pallet- en doosprijzen.

Tags

Ook reageren?

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Je e-mailadres wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

*
*
*

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven